Allt om klockor

Klockor och andra accessoarer

Hitta en passande förlovningsring

Ni kanske har börjat prata om förlovning och då blir ju ringen något som behöver tänkas över och vilken typ av ring som ni vill ha. Det finns en hel vackra ringar att välja på men det är väl ändå Alliansringen som är den mest klassiska. I över 50 år så har den funnits och glatt många blivande brudar som både vigselring men också som förlovningsring.

Det är mer än tre stenar i en Alliansring och kan får i vanligt 18K rödguld, vitguld eller varför inte i vitguld 18K  med svart rodium. Du kan titta på utbudet från Juvelia som säljer just dessa ringar. Dessa ringar utstrålar en otroligt exklusiv karaktär och ger den som bär den något alldeles extra. Leta upp den ring som ni tycker passar bäst. Ringen känns väldigt lyxig och stilren och är för många ett självklart val då det kommer till förlovningsring.

Så klart så är ringstorleken något som är viktigt när man köper sig en förlovningsring. Det är omkretsen som mäts i storleken från 45 mm upp till 70 mm. Fingrarnas storlek kan varier från morgon till kväll så det är viktigt att köpa rätt storlek på ringen. Man bör också tänka på att en bredare ring sitter oftast bättre än vad en smalare ring gör. Hos Juvelia så kan man kontakta för att få hjälp och de har ringar att prova på deras kontor.