Allt om klockor

Klockor och andra accessoarer

Klockan toppar av

När man ska bygga en outfit brukar man tänka på alla stora delar först. Det är en väldigt bra början. När man ska skapa sina outfits så är det ett par grundstenar som är lite viktigare än andra. T.ex. så har vi stora basgrupper, byxor, tröja och skor. Dessa 3 utgör liksom en mycket större del av en outfit, men som kan kompletteras av en klocka eller något smycke.

När det kommer till nya årstider, brukar också många vilja byta stil eller uppdatera sin garderob lite. Det är därför väldigt skönt att kunna handla online med stort utbud och slippa springa i en massa butiker och trängas. När du har valt ungefär vad för huvudgrupp du vill ha, kan du börja fundera på accessoarer. Det kan vara att hitta ett par schyssta örhängen eller en riktigt najs klocka. Det viktiga är att ha en bra stomme, en bra bas byggd, med dina byxor, din tröja och skor.

Att byta ut sin garderob lite efter årstid är ett bra sätt att dessutom kunna rensa ur sin garderob. Många brukar låta det vara och samlar på sig en stor mängd kläder. Att rensa ur samtidigt som du håller på att förnya, ger dig mer rum och koll på vad du har och inte har.