Allt om klockor

Klockor och andra accessoarer

Klockor och andra snygga accessoarer

Nu till sommaren börjar det bli aktuellt att bestämma sig för vilka accessoarer du vill ha. Basgarderoben har du antagligen redan funderat ut, nu gäller det framför allt att komplettera med snygga accessoarer. Det kan vara en kul hatt, kanske en keps men det kan även vara en elegant klocka. Då det gäller accessoarer är det mycket lätt att hitta något snyggt på nätet.

En smartwatch sticker ut i mängden

Kanske börjar det bli dags för dig att skaffa dig en smartwatch. Det är mycket mer än bara en accessoar. Framför allt gör den dig mer tillgänglig då den även fungerar som mobiltelefon. Den har många fler smarta funktioner, det är framför allt en prisfråga vilka funktioner du vill ha. De flesta av dessa smarta klockor fungerar även som en träningsklocka.

Trendiga analoga klockor

Metro mode har listat ett antal snygga trendiga analoga klockor. Den tydliga trenden är att det är det stilrena och enkla som främst är trendigt. Gärna i guld med vackra armband i guld eller för herrar mer robusta klockor med tidtagningsfunktion och ett brett läderarmband. Bland de listade klockorna finns det en digital men dessa tycks vara helt ute ur modet för ögonblicket.